Over mij

 
Fijn dat je de tijd neemt om te lezen wat ik te vertellen heb.

Dit …BEN!... ik.
 
Ik ben Miriam , moeder van 2 volwassen mannen. Wonend in Made NB.
Nu mijn opvoedkundige taken er op zitten heb ik eindelijk de rust gevonden om te doen waar mijn hart ligt, het helpen van mensen die er aan toe zij om zichzelf het te gunnen om beter in balans te komen. Wat ik doe met mijn Body Process behandelingen, massages, reiki behandelingen en met de schilderijen.
voor de body processen en andere lichaam behandelingen kun je deze link aanklikken www.miriamtrienen.nl

Een kleine 25 jaar geleden ging ik met mijn toenmalige buurvrouw naar een spirituele avond, een medium duidde sierraden en foto's en bij mijn kwam er uit dat ik iets zou gaan doen met mijn handen en massage.
In de 25 jaar die volgde heb ik meerdere cursussen gevolgd en workshops bijgewoond, aansluitingen en inwijdingen mogen ontvangen ook heb ik veel  inspirerende avonden bijgewoond en als mysterie gast meegewerkt aan het opleiden van mensen die hun spiritualiteit aan het ontplooien waren, wetend dat ik dit mooie werk ook ooit zou mogen gaan doen.
Veel angsten onder ogen gezien trauma's en obstakels het hoofd geboden en verwerkt, soms met hulp van hele mooie mensen en ook veel alleen.

Het Medium van 25 jaar geleden had gelijk mijn specialiteit ligt in het  lichaamswerk door middel van Body Process behandelingen, reiki behandelingen en massage inclusief chakra check en balanceren.

in de laatste tijd heb ik nog veel meer mogen ontdekken, en ben ik er achter gekomen dat ik een alleen op de wereld gekomen meerling ben en dus nog 1 broer en 2 zussen heb die mij vanuit het universum ook helpen met mijn mooie werk.

Dirk is er om mij  te helpen MOEDIG te zijn en is altijd aan mijn zijde hij is er echt helemaal en alleen voor mij :)

Annabelle is er om mij en de wereld te helpen om alles in ZACHTHEID EN LIEFDE te doen mijn mooie vreugdevolle elfje die helpt met de zwaarte of verdriet van mensen/kinderen te verzachten.

Fabiola heeft  haar laatste reis naar de baarmoeder gemaakt met mij en is nu een hele mooie grote krachtige engel. ZIJ is ER om RECHTVAARDIGHEID EN LICHT te brengen bij de mensen op deze wereld en de aarde te helpen licht te worden. Ze is er voor iedereen die rechtvaardigheid en licht nodig heeft of dit wil bekrachtigen en wil verspreiden  aan te roepen om hen bij te staan dit zal ze met veel liefde doen.

in de cursus Automatisch schrift heb ik (opnieuw ) kennis gemaakt met mijn Gids, WITTE VEER (White feather) KRACHT EN GENEZING brengen daar helpt hij mij mee en samen met hem communiceer ik over alles, schrijven we readings EN maak "onze" schilderijen.. hij was er altijd al :) Welkom grote Hawaiaanse vriend;)
 
 
Ik zweef niet! ....... nog nooit gedaan :)   helpen en genezen,  met mijn voeten in de aarde, humor, realiteit en luchtigheid zal ik het verwoorden, en doorgeven wat er gezegd en genezen mag worden.

Voel je hartelijk welkom.
In liefde en licht

inspiratiesessie met intuïtief schilderij


 
in samenwerking met Caroline Slotboom van “Caroline Cares” organiseren wij mooie inzicht gevende inspiratie sessies waarbij mijn intuïtieve acrylschilderijen de “boventoon” voeren
 
Uiterlijk enkele dagen voorafgaande aan de sessie kies je op mijn website welk schilderij je aanspreekt ( het standaard formaat is 20x20) Grotere schilderijen hebben een meer prijs, zie hiervoor de prijzen van de schilderijen.
Nadat je het betreffende schilderij hebt uitgekozen maak er dan graag even een screenshot/foto van, en geef jouw keuzeafbeelding door via een email naar Caroline op [email protected] of telefonisch/per app op 06-41752968 of aan mij op [email protected] of per app/telefonisch op 06-43466847

Op de dag van de sessie is jouw gekozen schilderij dan voor je aanwezig.
 
Wat kun je verwachten gedurende deze inspiratie & inzicht sessie?
Gedurende de 3 uurs sessie laat Caroline zich leiden door haar loepzuivere intuïtie en mag ze dát wat er aan je doorgegeven mag worden qua waardevolle inspiratie of inzichten meegeven.

Het is een ochtend, middag of avond, die gezellig, no-nonsense, lekker aards en “down tot earth” is, net zoals zowel Caroline als ook ik ben. Met de nodige luchtigheid en humor.

Alle schilderijen van mij heeft Caroline vooraf al voorzien van een inzicht/inspiratieboodschap.
“Toeval” bestaat niet en je zal merken dat je exact het schilderij hebt uitgekozen wat bij jou past. Je ontvangt een waardevolle passende inspiratie en een prachtig tastbaar intuïtief schilderij als aandenken aan deze sessie.

 
Een sessie duurt 3 uur , is inclusief thee, koffie, water en wat lekkers en uiteraard jouw gekozen schilderij.
 
Jouw bijdrage voor deze bijzondere sessie is 40,- euro
Om je aan te melden neem dan graag even contact met Caroline op :[email protected] of telefonisch/per app op 06-41752968
 
Wil je alvast meer weten over hoe onze paden elkaar hebben gekruist, wat erin heeft geresulteerd dat er een prachtige samenwerking is ontstaan tussen ons
Lees dan verder op de website van Caroline :druk op de blauwe button hier onder.
 
We zien ernaar uit om een bijzondere sessie voor jullie te mogen verzorgen
 
Warme groeten,
Miriam & Caroline 

Bij Miriam: body healing